Bli med på Sykkel-VM!

Webredaktør
31/05/2017 12:55

Amatørkulturrådet i Bergen og Sykkel-VM inviterer til å opptre under Sykkel-VM i september. Les mer

Det blir et stort gratis publikumsområde på Sandvikstorget med scene som skal fylles med amatørkultur-underholdning. På Sandvikstorget har publikum orkesterplass til sykkelrittene som passerer gjennom Sandviksveien og Sjøgaten.  Syklistene vil passere forbi Sandvikstorget ca. hver halvtime – når de sykler rundløypen i Bergen.  På scenen legges det derfor opp til underholdningsinnslag ca 2 ganger pr. time a 15-20 minutter. (Mens publikum venter på syklistene.)

Publikumsområdet på Sandvikstorget er gunstig ettersom all trafikk fra Åsane stopper her og deler av trafikk fra Bergen sør- og vest vil kjøre Fløyfjellstunellen og publikum slippes av ved Sandvikstorget. (Sentrum stengt for trafikk).

Amatørkulturrådet starter nå arbeidet med å fylle opp scenen med undersholdsningsinnslag.  Her er dager og tider det vil være mulig å opptre. (Tidspunktene harmonerer med sykkelrittene):

Fredag  22. september kl. 10.00 – 18.00 (Skolefri i Bergen)
Lørdag 23. september kl. 09.00 – 18.00
Søndag 24. september kl. 10.00 – 18.00
(Med forbehold om endringer)

Scenen på Sandvikstorget vil ha nødvendig teknisk lydutstyr og det vil være konferansier som presenterer underholdsningsinnslagene til publikum. Alle som opptrer vil få honorar.

Om dere ønsker å opptre – send en henvendelse på epost til Amatørkulturrådet. En foreløpig påmeldingsfrist er satt til 1. august. post@amatorkultur.no