Fleslandskorpset

Webredaktør
25/04/2018 15:39

Flesland musikklag er et brassband som har stabilisert seg i 1. divisjon. Vi har fast øving hver mandag i Fana Kulturhus på Nesttun. Vi satser mye på lokal rekruttering og har derfor medlemmer fra de fleste skolekorpsene i Fana og Ytrebygda. Les mer

Hvilke utfordringer har dere?
– Utfordringer er jo i hovedsak økonomi. Vi omsetter for mellom 4 og 500.000 i året og som alle andre lag og organisasjoner krever det mye arbeid. Vi klarer å drifte korpset på en sunn måte men det blir sjeldent/aldri råd til å kjøpe nye instrumenter eller leie inn de dyreste og beste instruktørene. Det kreves endel av et 1. divisjonskorps, så vi skulle gjerne kunne brukt mer på dette, sier Christer Kvinge, leder i Flesland Musikklag.

Hva er årets høydepunkt?
– Høydepunktet i år er uten tvil vårt 75-års jubileum. Vi ble stiftet 1. Mai 1943 av en gjeng entusiastiske ungdommer på Flesland.
Vi feirer oss selv med en stor jubileumskonsert lørdag 5. mai kl. 1800 i Fana Kulturhus. Utenom oss og Thor-Arne Pedersen har vi med oss Eirik Gjerdevik som solist samt pianist og entertainer Frode Skag Storheim som konferansier. Dette blir en stor høydare for oss og vi håper på at så mange som mulig vil ta turen til Nesttun for en god musikals opplevelse!

Les mer om Flesland Musikklag HER