Menn som jubilerer

Webredaktør
02/03/2018 11:05

Koret vil gjerne føre videre den norske mannskortradisjonen, samtidig som vi har et variert repertoar av sanger både på norsk og andre andre språk. Les mer

– Bergen Mannskor er et kor som for tiden har 37 medlemmer. Dirigent er Jon Flydal Blichfeldt. Korets base er i Åsane, men medlemmene kommer både fra ulike deler av Bergen og fra flere av nabokommunene, forteller Audun Sjøstrand, formann i Bergen Mannskor.

Hvilke utfordringer har dere?
– Selv om Bergen Mannskor har greid å holde medlemstallet oppe de siste årene, må koret stadig være opptatt av å tiltrekke seg nye sangere. Vi har tro på at vi gjør dette aller best gjennom å være et synlig kor og ved å prestere godt. Terskelen for å bli medlem er ikke spesielt høy, men nye sangere må dele korets målsetting om å fremme mannskorsang på et høyt nivå.

Hvilken planer har dere i 2018?
– Bergen Mannskor fyller 20 år i 2018, og et hovedmål i jubileumsåret blir en stor jubileumskonsert den 2. juni. Da vil vi vise hva koret står for og har stått for gjennom de 20 årene. Til høsten vil koret bl.a. slå et slag for mannskorsangen ved å arrangere konserter sammen med andre dyktige mannskor.

Les mer om Bergen Mannskor HER