Kulturpolitikk i valgkampen!

AprilManøver inviterer til debatt om valgkamp og kultur, Hardangerbroen, Kulturkonflikter, Hardanger kunstskule og Stein Urheim
Tid: 19.00
Sted: Utestedet Chagall
Har kulturpolitikken en tendens til å bli neglisjert i valgkampdebatten? Manøver sparker i gang årets valgkamp med kulturdebatt mellom Charlotte Spurkeland (H), Gina Barstad (SV) og Åsta Årøen (V). Moderator er Maria Dyrhol Sandvik fra Bergens Tidende.
Kreativ utdanning: Hardanger Kunstskule
Hardanger Kunstskule i Norheimsund hadde oppstart i januar i år, rektor Anneli Belsvik Aras forteller om reisen så langt. HAKU er blant annet den eneste kunstskolen i landet som tilbyr etablering av kulturbasert næring som fag.
Samtale: Kulturkonflikt
Det siste årets store overskrifter i pressen forteller om intern splid i kulturinstitusjonene. Hva skjer med kvaliteten når slike situasjoner oppstår? Hvordan påvirker dette ledelsen og de ansatte, og hvilken effekt har dette på kulturens omdømme? Jan H. Landro i samtale med Halvor Folgerø.

Hardangerbroen: Et landemerke
Over 1300 meter lang og 200 meter høy – når den står ferdig vil den være den lengste hengebroen i landet. Arkitekt Pål Jørgensen kommer innom for å fortelle om Hardangerbroen.

 

Musikalsk innslag: Stein Urheim
Strengesmed Urheim, kjent fra blant annet Steady Steele, Gabriel Fliflet og i duo med Mari Kvien Brunvoll, er en av Bergens dyktigste og mest allsidige gitarister og komponister. Denne kvelden vil han fremføre materiale fra både fjorårets soloskive Kosmolodi og sin kommende plate.

https://www.facebook.com/events/574078302610919/

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få nyheter om Bergens rike amatørkulturliv hver fredag.

Svar fra undersøkelse 2023

Amatørkulturplan