AKR-logo
valg
Amatørkulturrådet er helt enig i:
- Her må politikerne lokalt jobbe for ulike løsninger i de ulike bydelene i Bergen, nytt kulturhus i Fyllingsdalen er viktig for amatørkulturen.
- Vi vil ikke bare hjelpe det frivillige kulturlivet med å bygge seg opp igjen etter pandemien, vi vil satse på kulturlivet slik at det får en større og viktigere rolle i samfunnet!
Hvilke to kulturpolitikere fra Bergen sier dette og hvilket parti representerer de?

I Fredagsbrevene frem til Stortingsvalget svarer toppkandidatene fra Vestland om amatørkulturpolitikk på vegne av sitt parti. Les svarene her
beff1
Kun på Kulturnatten kan du oppleve en klassisk minikonsert ombord i Beffen.
- Jeg tror det blir minst like bra som tidligere år, selv om man selvfølgelig må følge gjeldende smittevernregler. Da handler det om «meteren» som gjør at vi har mindre publikumskapasitet på arrangementene. Spesielt de som foregår innendørs, sier Sølvi Ones, kulturnattgeneral i Unison.
Som tidligere år er det mange medlemsorganisasjoner i Amatørkulturrådet som opptrer fra klokken 18.00 og frem til midnatt neste fredag 10. september. Også flere medlemsorganisasjoner innen Kulturhistorie sørger for at publikum kan komme på besøk og få eksklusive omvisninger.
- Flere sentrumskirker blir scene for mange kor og orkestre og ellers oppfordrer jeg alle til å studere programmet her og lage sin egen «Kulturnattløype». Husk munnbind!
vinnere
I Amatørkulturen er det mange som fortjener en kulturpris for sin mangeårige frivillige innsats. Dere har helt sikkert minst en person i deres organisasjon.
Forslag på en trofast ildsjel kan sendes til Bergen kommune som årlig deler ut kulturpriser i åtte bydeler. Både enkeltpersoner og organisasjoner innen amatørkulturlivet kan nomineres.
Kulturprisen er på kr. 20.000, - og frist for å sende inn forslag er 1. oktober. Mer om kulturprisens kriterier og hvordan dere kan sende inn forslag her
facebook 
insta
MailPoet