LOGO_UKRAINSKE FARGER
Sola_Fide_prostikor_i_Fana_468783
25 kor gir sitt bidrag til Ukraina denne helgen. Publikum er invitert til fem vårkonserter med fem kor på hver konsert og pengene skal bidra til å hjelpe ukrainere som allerede er kommet til Bergen. Les mer her
ukra2
Medlemsorganisasjoner i Amatørkulturrådet sier de ønsker å bidra til at ukrainere som kommer til Bergen får kulturopplevelser.
- Ukrainere som er kommet til Bergen vil nok sette stor pris på å bli invitert til kulturopplevelser. Amatørkulturrådet vil i tiden fremover informere om kulturaktivitet til flyktningene som er innlosjert på flere av byens hoteller, sier Geir Eikenes, daglig leder i Amatørkulturrådet.
Bergen kommune har opprettet en løpende tilskuddsordning hvor man kan søke om å få dekket utgifter knyttet til å invitere ukrainere til aktivitet og arrangementer. Les mer her
byråd
- Amatørkulturen i Bergen spiller en viktig rolle i tiden fremover med å inkludere ukrainere i det frivillige- og amatørbaserte kulturlivet. Det er mye vi ikke vet om hvordan krigen og flyktningestrømmen vil utvikle seg i tiden fremover, men Bergen kommune jobber på mange områder for å legge best mulig til rette for ukrainere som kommer til Bergen, sier kulturbyråd Katrine Nødtvedt.
Se Amatørkulturrådets intervju med Kulturbyråden her
facebook 
insta
Email Marketing Powered by MailPoet