LOGO_UKRAINSKE FARGER
ekser2
Takket være en imponerende tålmodighet hos frivillige ildsjeler i det amatørbaserte kulturlivet har det blitt kulturhus i Fana, Åsane og snart i Fyllingsdalen. Denne uken ble det også endelig klart at Ekserserhuset - Norges første kulturhus som har ligget nedpakket på Askøy i over 20 år – gjenreises som kulturhus for frivillighet og amatørkultur på Nøstet. Onsdag behandlet Bystyret saken. Se video her
sporten
Etter en lang pandemi melder flere og flere kulturhistorielag at de igjen er klar til foredrag, byvandringer og utstillinger.
- Ja, vi har hatt noen få enkeltarrangementer med begrenset besøk når det har vært mulig, men først nå kan vi endelig invitere publikum til en spennende utstilling, sier Ada Freng, leder i Sydneshalvøens Kulturhistoriske lag.
Historielaget åpner på søndag utstillingen Sport, lek og klassekamp – Da arbeideridretten kom til Møhlenpris.
- Utstillingen tar for seg fremveksten av organisert idrett i mellomkrigstiden og hvordan politiske forhold i tiden var med på å påvirke dette.

Utstillingen Sport, lek og klassekamp – Da arbeideridretten kom til Møhlenpris, åpner i Garderobehuset på Møhlenpris Idrettsplass søndag kl. 13.00.
hammer
Det er årsmøtetider i amatørkulturen.
- Vi synes jo litt synd på styret som nå har sittet i to år og stort sett ikke har fått gjennomført noen planlagte aktiviteter. Men heldigvis tar hele styret gjenvalg, forteller valgkomiteen i en av byens største amatørkulturorganisasjoner.
De fleste lag, foreninger og organisasjoner har, eller skal de neste ukene, avholde årsmøte. Og med nytt valgt nytt styre og nye kontaktpersoner ber Amatørkulturrådet om oppdatert informasjon. Amatørkulturrådet i Bergen tilstreber å ha oppdatert oversikt og korrekt link til hjemmeside eller Facebook. Har vi korrekt informasjon om dere? Ta en kikk her

facebook 
insta
Email Marketing Powered by MailPoet