LOGO_UKRAINSKE FARGER
bt
Akkurat som i Bergen er det i Ukraina og spesielt i Kyiv, et stort tangomiljø. Onsdag var nærmere 1000 Ukrainske flyktninger invitert av Bergen kommune til Grieghallen og arrangementet: Bergen for Ukraina. Les mer om Amatørkulturrådet som inviterte ukrainere til amatørkulturbyen Bergen her
aktiv
Amatørkulturrådet har fått flere innspill fra medlemsorganisasjonene til hvordan Bergen kommunes digitale bookingsystem: Aktiv Kommune, kan bli enda bedre.
- Veldig mange av Amatørkulturrådets medlemsorganisasjoner er flittige brukere av denne tjenesten når man er på jakt etter et passende lokale til møter eller aktivitet. I Bergen er det hundrevis av lokaler som amatørkulturen kan låne helt gratis. Fra store kulturhus til små møtelokaler, sier Geir Eikenes, daglig leder i Amatørkulturrådet.
Amatørkulturrådet vil i neste uke komme med innspill til Bergen kommune som starter arbeidet med å forbedre Aktiv Kommune.
- Vi vil gjerne høre fra våre medlemsorganisasjoner om hvordan det kan gjøres enda enklere å låne lokaler til arrangementer og aktivitet.
Aktiv Kommune finner du her og ta kontakt med Amatørkulturrådet for innspill på epost her.
Amatørkulturkveld_animert_liten
Hva kan andre lag og organisasjoner lære av tre tradisjonsrike amatørkulturaktører som har jobbet med å tiltrekke seg nye medlemmer? Hvordan gjorde de det og var det vellykket? Har de fått nye medlemmer?
På kommende Amatørkulturkveld blir det presentasjon av disse tre prosjektene og garantert noe å ta med seg til egen organisasjon i jakten på fornyelse og nye medlemmer.
Velkommen til gratis Amatørkulturkveld på Klosteret Mat&Vin, torsdag 5. mai kl. 19.00. Påmelding her
facebook 
insta
Email Marketing Powered by MailPoet