LOGO_UKRAINSKE FARGER
ukra
Amatørkulturrådet har vært i kontakt med mange av våre medlemsorganisasjoner som ønsker å presentere sin aktivitet til ukrainere som er kommet til Bergen. Vi har derfor invitert Den ukrainske forening i Bergen og Hordaland til Amatørkulturkveld torsdag 5. mai. Les mer her
hoytaler
Fredag formiddag var Fana Musikklag innom Amatørkulturrådets kontor for å låne høyttalere, mikrofoner og annet teknisk utstyr til sitt tradisjonsrike arrangement korpset inviterer til på søndag 1. mai.
- Ja, denne muligheten med å låne gratis utstyr av Amatørkulturrådet setter vi stor pris på. Endelig kan vi igjen invitere til Familiedag etter to års pandemipause, sier Tormod Vassel i Fana Musikklag.
Helt siden 1975 har korpset arrangert Familiedag på Kirkevoll skole med underholdning, leker og moro for store og små. Les mer om Familiedagen her. Informasjon om hva som kan lånes gratis av lydutstyr fra Amatørkulturrådet her
dans
I 40 år har Dansens Dager vært arrangert over hele verden for å feire kunstformen på tvers av politiske, kulturelle og etniske forskjeller. I morgen skal mange av Amatørkulturrådets medlemsorganisasjoner i sjangeren dans kontinuerlig svinge seg utendørs på en rekke steder i sentrum. Dyktige solodansere, dansegrupper og danseskoler. Barn, voksne og seniorer med dans på Torgallmenningen, Festplassen og Jernbanen lørdag 30. april fra klokken 11.30.
facebook 
insta
Email Marketing Powered by MailPoet