LOGO_UKRAINSKE FARGER
landas_edited
Dette sommerhalvåret er forhåpentligvis alle nærmiljø-, strøks- og nabolagsfestivaler tilbake etter pandemien. Landåsfest, Parkdagen, Damsgårdsdagene og mange flere. Les mer her
ungdom1_edited
Fra babysang til livet en gang tar slutt. Amatørkulturaktivitet kan man være med på hele livet! Derfor er det bra med egne kulturplaner for store og viktige aldergrupper. I fjor laget Bergen kommune en egen kulturplan for eldre (last ned En aldersvennlig kunst- og kulturby her) og denne uken vedtok Bystyret Kulturstrategi for ungdom.
- Stor honnør til Bergen kommune som lager gode kulturplaner for mange målgrupper. Det gleder Amatørkulturrådet at politikerne i Bystyret ba om at byrådet jobber med planer for kommunale kulturhus med scene i alle bydeler, sier Morten Dahl Sebjørnsen, styreleder i Amatørkulturrådet.
Kulturstrategi for ungdom fikk under behandlingen i Bystyret med seg mange viktige tilleggsforslag og merknader fra politikerne. Planen gjelder frem til 2026. Les mer her.
tango1_edited
Kanaler for kommunikasjon og markedsføring har endret seg radikalt de siste årene – og mange medlemsorganisasjoner i Amatørkulturrådet ser at det blir mer og mer viktig å være til stede digitalt på sosiale media. På digitale plattformer blir det også mer vanlig med levende bilder (videosnutter), i tillegg til tekst og bilder.
- Vi har som flere andre organisasjoner under pandemien jobbet med å fornye oss. Vi har sett på oss selv, vår «identitet» og forsøkt å finne ut om det vi tror om oss selv, stemmer med det potensielle nye medlemmer oppfatter om oss, sier Mariela Norheim i Tango Abrazo.
På sist Amatørkulturkveld viste Tango Abrazo frem sin nye 29 sekunders «reklamevideo» og fortalte om hvordan filmen skulle vise forskjellige sider ved både medlemmene og aktiviteten i klubben. Se Tango Abrazos video her
facebook 
insta
Email Marketing Powered by MailPoet