LOGO_UKRAINSKE FARGER
veteran
Det er tusenvis av bergensere som engasjerer seg i kulturhistorie og frivillig kulturvern. Lag, foreninger og ildsjeler som sørger for at Bergen har mange godt bevarte kulturminner. Les mer her
entusi2
Nok en helg synges det over alt i Bergen! I går startet Grieg Internasjonale Korfestival, der bergenskor konkurrerer med internasjonale kor og solister fra en rekke land. Mange musikalske sjangre og gjeve pengepremier til de beste kor og solister. Har dere enn å ikke vært innom Kulturhuset i Vaskereleven, er det en fin mulighet til å utforske muligheter for arrangementer i Kulturhusets mange saler og rom i morgen lørdag. I tillegg kan man oppleve Bergenhus Entusiastkor som inviterer til sommerlig konsert med korets egne sangønsker. Det betyr at de entusiastiske sangerne byr på madrigaler, vårsanger, festsanger og de som mener det går an å synge Beatles i korarrangement fikk også viljen sin!
steam
Årets store byomfattende arrangement er Fjordsteam i begynnelsen av august. Amatørkulturrådet er samarbeidspartner og som ved tidligere folkefester, er det en rekke medlemsorganisasjoner som skal delta, opptre og skape det berømte bergenske folkelivet.
Fjordsteam er faktisk frivillig amatørkultur på nesten alle områder. I år er det Frivillighetens år og Fjordsteam er kanskje det største arrangementet i Norge som viser hva frivillig kulturvern kan få til. Foruten alle de historiske fartøyene og andre bevegelige kulturminner, blir det underholdning fra stor scene og pop-up opptredener langs Bryggen. Fjordsteam arrangeres fra 4. til 7. august og programmet oppdateres fortløpende og siste oppdatering lastes ned her.
facebook 
insta
Email Marketing Powered by MailPoet