logo_amat_bergen
sitat1
I går kveld startet Fjordsteam og fortsetter frem til søndag på Bryggen, Vågen og Byfjorden. Arrangementet er årets store byomfattende folkefest i Bergen med alle former for bevegelige kulturminner og veteranbåter som hovedattraksjon. Alt dette får selskap av underholdning fra Amatørkulturrådets medlemsorganisasjoner.
- I dag fredag og i morgen lørdag fra klokken 12.00 er det kontinuerlig sang, dans og musikk fra hovedscenen, om bord i båtene og pop-up langs Bryggen! Programmet til Fjordsteam 2022 kan lastes ned her
Amatørkulturkonferansen Logo_ORG
Amatørkulturrådet i samarbeid med Bergen kommune inviterer til Amatørkulturkonferanse lørdag 24. september. Konferansen holdes i Fana Kulturhus på dagtid og er spesielt myntet på ledere og styremedlemmer i alle sjangre frivillig amatørkultur.
- En bredt sammensatt komite arbeider med programmet og konferansen kommer til å ha mange spennende og inspirerende foredrag for lag, foreninger og organisasjoner i amatørkulturen, sier Morten Dahl Sebjørnsen, styreleder i Amatørkulturrådet.
- Rekruttering, markedsføring og lokaler er felles utfordringer for de fleste som vi skal sette på dagsorden på konferansen.
Noter datoen lørdag 24. september kl. 10.00-15.00 i Fana Kulturhus. Invitasjon, program og påmelding kommer 1. september.
senior
Åsane Seniorteater tar publikum med til kaien i 1955 under Fjordsteam.
- Vi synes det var kjempegøy at Amatørkulturrådet og Fjordsteam tok kontakt med oss og spurte om vi ville lage en pop-up forestilling som kunne vises under Fjordsteam, sier den muntre gjengen amatørskuespillere med snittalder på over 80 år!
- Fjordabåter og stemningen på kaiene rundt Vågen før folk reiste hjem til strilalandet eller på hytten, er det mange som husker. Vi skal opptre på Bryggen fredag og lørdag og gleder oss veldig!
facebook 
insta
Email Marketing Powered by MailPoet