logo_amat_bergen
ukra1
- Å nå ut til ukrainere og invitere til amatørkulturaktivitet er nå blitt betydelige enklere gjennom Støtte- og fritidssenter for ukrainere, sier Geir Eikenes, daglig leder i Amatørkulturrådet. Les mer her
lott
I desember i fjor fikk over 21.500 frivillige lag og foreninger tilbakebetalt fra Staten det man hadde betalt i merverdiavgift (mva). Enkeltvis fra noen få tusenlapper til store nasjonale aktører som fikk igjen mange millioner. Det var første gang i fjor at alle som søkte fikk 100% tilbakebetalt.
Nesten alle frivillige organisasjoner i amatørkulturen kan søke om momskompensasjon og grunnlaget er fjorårets regnskap (2021). Lotteritilsynet administrerer ordningen og søknadsfristen er 1. september. Sjekk om dere også kvalifiserer til å få igjen beløpet dere betalte i moms i 2021 her
konferanse
- Rekruttering og aktivitetsfokus henger tett sammen og det er to viktige tema som står på programmet 24. september, sier kor- og korpsentusiasten Jan L. Jacobsen i programkomiteen for Amatørkulturkonferansen.
- Det er eksempler på amatørkulturorganisasjoner som gjør mye bra og riktig for å tiltrekke seg nye medlemmer og er kreative med arrangementer og aktivitet. På konferansen skal de fortelle og dele sine strategier.
1. september lanseres program og påmelding til Amatørkulturkonferansen i Fana Kulturhus, lørdag 24. september.
facebook 
insta
Email Marketing Powered by MailPoet