logo_amat_bergen
guiden
Den fjerde Amatørkulturguiden har tema mangfold. Tolv sider med tips og råd til hvordan man kan få til til et større mangfold blant medlemmene. Les mer her
nykirken
Nykirken på Nordnes er allerede blitt en populær kulturarena og stadig flere aktører bruker den flotte kirken som i år markerer 400 års jubileum.
- Ja, Nykirken er blitt kulturkirken i Bergen. Det store kirkerommet er godt egnet til konserter med god akustikk både til musikk og korsang, sier Morten Vik-Johnsen som organiserer utleie av Nykirken til både konserter og faste øvinger.
Søndag 30. oktober kan man oppleve hvordan Nykirken egner seg til konsert når Sandvikens Ungdomskorps inviterer til høstkonsert. Det tradisjonsrike og ungdommelige korpset lover en kveld med varierende og gøy musikk der flere musikanter er solister. Les mer her her.
BM
- Det blir en skikkelig høststorm, men innendørs i Fana Kulturhus fra oss i Bergen Mannskor. Vi har satt sammen et variert program til konserten Høststormen med sopran Ingeborg Ekeland som av Bergens Tidende er omtalt som "en gave til norsk musikkliv". Publikum skal få både dramatikk, humor og melankoli fra Bergen Mannskor, sier dirigent Jon Flydal Blichfelt.
Mannskoret er en av mange aktører som setter sitt preg på Kulturdagene i Fana som starter lørdag 22. oktober. Last ned programmet for Kulturdagene her
facebook 
insta
Email Marketing Powered by MailPoet