AKR-logo
sal1
Deltagelse og mangfold i kunst- og kulturlivet var igjen tema på Amatørkulturkvelden i forrige uke. I tillegg var det omvisning i det nye Kulturhus Bergen og fantastisk å endelig høre korsang igjen fra 30-års jubilanten Blandede Akademikere. Les mer her.
gamle
Onsdag var over 20 kulturaktører i Gamle rådhus og ga innspill til neste års kulturbudsjett. Politikerne i utvalg for finans, kultur og næring fikk blant annet servert gode argumenter for å satse på økt bemanning i kulturhusene, bedre kulturtilbud for ungdom på Laksevåg og styrke tilskuddsordningen lokal kulturaktivitet.
- Amatørkulturrådet i Bergen ba politikerne om syv kroner og sytti øre pr. medlem. Ganget med 26.000 enkeltmedlemmer i våre medlemsorganisasjoner blir det... Les mer her.
fanamann
To store amatørkulturaktører i Fana markerer sine jubileer i disse dager. Fana Musikklag er 100 år og Fana Mannskor 80 år. Begge jubilantene inviterer publikum til å være med på jubileumskonsertene.
Fana Musikklag er først ut allerede i morgen lørdag i Fana Kulturhus. Jubileumskonserten har kjente gjesteartister og programmet inneholder musikalske smakebiter innen sjangre som storband, funk og gode gamle slagere. Mer om jubileumskonserten her
Fana Mannskor har 14 dager igjen av billettsalget til 80-års dagen som markeres i flotte Fana kirke søndag 28. november. Her blir det også gjestesolister og jubileumskonserten markedsføres kreativt med film på YouTube her
facebook 
insta
MailPoet