AKR-logo
jules
Også i år blir det Julemarked på Havrommet på Nordnes. Arrangørene Bondens Marked og Bærekraftige Liv ønsker igjen å invitere amatørkulturen, spesielt kor, korps og orkestre, til å lage julestemning. Les mer her.
nykirke
- Vet Amatørkulturrådet om noen lokaler vi kan bruke? Dette spørsmålet får vi mange henvendelser om. Både faste lokaler til ukentlig aktivitet, men også lokaler til arrangementer i helgene.
Det er derfor gledelig å melde at Nordnes- og Mariakirken menighetshus har flere ledige kvelder og helger som kan brukes til amatørkulturøvinger-, møter-, og aktivitet.
- Ja, det stemmer. Begge lokalene har piano og plass til henholdsvis ca. 100 og 60 personer. Muligheter for å lage mat og ellers fasiliteter som garderobe og toaletter, forteller Jan Frode Sandvik som er styrer for de to lokalene.
Mer informasjon
her.
michael-fousert-lE5-z4nTCTQ-unsplash
Alle i amatørkulturen forvalter kulturhistorie gjennom sin amatørkulturaktivitet. I høst vedtok Bystyret Plan for museer og frivillig kulturvern. Her foreslås mange gode tiltak for de neste ti årene og allerede fra neste år økes tilskuddsordningene.
- Fremover åpner det seg nye muligheter til å ta vare på og dokumentere kulturhistorie. Planen er derfor inspirerende for mange av medlemsorganisasjonene i Amatørkulturrådet, ikke bare typiske historielag. Vi ønsker derfor å presentere planen på kommende Amatørkulturkveld, sier Geir Eikenes, daglig leder i Amatørkulturrådet.
Bergen kommune orienterer om Plan for museer og frivillig kulturvern, spesielt for det frivillige- og amatørbaserte kulturlivet. Invitasjon og påmelding til Amatørkulturkvelden mandag 6. desember her.
facebook 
insta
MailPoet