AKR-logo
hakon2
- Vi har vært skikkelig heldig med 70-års jubileet vårt! Det blir fullt hus, uten «meteren» og munnbind på Jubileumskonserten i selveste Håkonshallen på lørdag. Vi har også fått kjemperespons på å invitere dem som knapt nok har opplevd kultur under pandemien. Les mer her
trikk1
- Jeg opplever stadig med amatørkulturen at noen blir så glad at de tar til tårene når de mottar 5.000,- i tilskudd, mens andre kommer liksom ikke videre med prosjektet uten minst flere hundre tusen kroner…, smiler Geir Eikenes i Amatørkulturrådet i Bergen.
Bergen Elektriske Sporvei jobber utrettelig med å få på plass trikkelinjen fra Møhlenpris til Engen. Denne uken ble en stor dag for entusiastene som hadde fått melding om at det statlige Kulturminnefondet kom til Bergen for å overreke et tilskudd. Se video fra overrekkelsen her.
dans3
Nå ser det ut til at årets nasjonaldag blir slik den pleier å være i Bergen og Amatørkulturrådet er med i 17. mai komiteen.
- Til tross for pandemi, fikk vi i fjor til mange overraskende pop-up opptredener med amatørkultur på 17. mai. Det ble en suksess, og i år blir det enda flere muligheter for alle som vil være med å opptre, sier Cecilie Lycke, leder i 17. mai komiteen.
- Spesielt utover ettermiddagen når det er mye folk i sentrum legger Amatørkulturrådet til rette for at man kan opptre både «pop-up» og som en del av ettermiddag- og kveldsprogrammet, sier Geir Eikenes, daglig leder i Amatørkulturrådet.
Se bilder fra amatørkultur-opptredener under fjorårets 17. mai her og ta gjerne uforpliktende kontakt med Amatørkulturrådet her for mer informasjon om hvordan dere kan bli med å opptre på 17. mai.
facebook 
insta
Email Marketing Powered by MailPoet