AKR-logo
vaar
Det har ikke vært mange korkonserter de siste to årene. Etter fjorårets mange avlysninger fulgt av kortere perioder med gjenåpning har det vært krevende for korene å holde både motet og aktiviteten oppe. Men NÅ... Les mer her
frivilllig
Mars er tid for å sende søknader. Både Bergen kommune og Vestland fylkeskommune har flere tilskuddsordninger for det frivillige- og amatørbaserte kulturlivet med frist de neste ukene. Det haster mest med en søknad hvis man planlegger et prosjekt som kan involvere aktivitet i flere kommuner enn Bergen. Vestland fylkeskommune ber om søknader innen 1. mars her.
2022 er Frivillighetens år og fylket har opprettet en ny tilskuddsordning for større markeringer som kan få inntil kr. 100.000, - Frist 31. mars. Mer informasjon her.
Bergen kommune har også flere tilskuddsordninger med frist i mars. For eksempel åpne prosjektmidler til kor, korps og orkestre med frist 20. mars. Mer informasjon finner man i i Bergen kommunes tilskuddsportal her.
sal2
Bydelsvise kulturdager har, bortsett fra Arna, hatt sine kulturdager om høsten. Men i år skiller Kulturdagene i Fana og Ytrebygda lag – der Ytrebygda får sine egne kulturdager rett etter 17. mai.
- Ja det stemmer. Ytrebygda er en stor bydel i seg selv og vi tror det kan bli veldig bra å ha egne kulturdager og løfte frem det frivillige- og amatørbaserte kulturlivet. Det skal skje mye og Ytrebygda Kulturhus (bildet) på Sandsli blir tilgjengelig under kulturdagene med sin store scene og amfi med 176 seter, sier Tone Lonar ved Fana og Ytrebygda Kulturkontor.
Kulturdagene i Ytrebygda inviterer aktører til å opptre, vise seg frem og skape aktivitet.
- Ja, og man behøver ikke å komme fra bydelen. Alle i Bergen som nå er klar for å holde konsert eller på andre måter møte publikum med kulturaktivitet, er hjertelig velkommen til å være med. Ta kontakt og meld deres interesse for å bli med på Kulturdagene i Ytrebygda 19.-22. mai her
facebook 
insta
Email Marketing Powered by MailPoet