logo_amat_bergen
Man skulle tro at sosiale media sørget for at alle viste alt om hva som skjer i kulturbyen Bergen. Enkelt, oversiktlig og med gode søkemuligheter. Istedenfor erfarer mange at digital markedsføring drukner og fort "forsvinner" for publikum. Amatørkulturrådet har mange ganger oppfordret byens to store aviser og Bergen kommune til å lage en digital kulturkalender. Derfor er det en glede å gratulere Bergensavisen (BA) i dag med lansering av Kulturkalender. Les mer her
- Er Vestlandet det beste kulturfylket i Norge?
Selvsagt, vil mange mene og ambisjonene for å bli enda bedre ble vedtatt av Fylkestinget denne uken.
Etter et par år med planarbeid og mange innspillsmøter med kulturlivet, vedtok fylkespolitikerne på onsdag: Regional plan for kultur 2023-2035 for Vestland fylke.
Det er en overordnet plan som de neste 12 årene skal følges opp med handlingsplaner og konkrete tiltak.
- Amatørkulturrådet registrerer at våre innspill er blitt vektlagt og vi skal selvsagt følge opp og foreslå tiltak for det frivillige- og amatørbaserte kulturlivet. Forhåpentligvis allerede til høsten, sier Geir Eikenes, daglig leder i Amatørkulturrådet.
Regional plan for kultur 2023-2035 Vestland lastes ned her
Det er årsmøtetider i amatørkultur-organisasjoner. De siste årene har koronapandemien gitt mange erfaring med å gjennomføre årsmøter digitalt, men det kan fort bli komplisert hvis man for eksempel har forslag som krever avstemming blant medlemmene.
Vær oppmerksom på at noen tilskuddsordninger og gavemidler krever vedlagt godkjent årsregnskap, og dette bør man opplyse om vil bli ettersendt, hvis dato for årsmøte er etter søknadsfrist. Eventuelt kan man gjennomføre et ekstraordinært årsmøte hvor kun årsregnskapet godkjennes.
På årsmøter blir det også valgt ny leder og send derfor Amatørkulturrådet en epost her dersom dere har valgt ny leder i din organisasjon.
facebook 
insta
Email Marketing Powered by MailPoet