logo_amat_bergen
Koronapandemi frem til 14. februar, oppstart av amatørkulturaktivitet, kulturtilbud til flyktninger fra Ukraina, folkefesten Fjordsteam, Amatørkulturkonferanse og tilskuddsordningen Lokal kulturaktivitet som gikk tom for penger i oktober. Alt dette og Frivillighetens år preget amatørkulturåret 2022. Vi rundet 392 medlemsorganisasjoner og de aller fleste sier at de fikk til en rimelig god oppstart etter to år med pandemi. Amatørkulturrådets Årsrapport 2022 kan lastes ned her.
Det er fire måneder til valget og i år er det lokalvalg for Bergen og Vestland fylke.
- Jeg har sagt litt spøkefullt at hvis Amatørkulturrådet hadde vært et politisk parti, så hadde vi vunnet valget.
Ved forrige lokalvalg fikk Arbeiderpartiet vel 29.000 stemmer i Bergen og i Amatørkulturrådet har vi snart 400 medlemsorganisasjoner med i snitt 73 medlemmer. Det blir 29.300 bergensere som elsker sin kulturaktivitet.
På de tre Amatørkulturkveldene frem til valget i september, skal partiene få presentere sin kulturpolitikk. Først ut er Høyre, Arbeiderpartiet og MDG som stiller på Amatørkulturkvelden torsdag 4. mai. Gratis adgang og åpent for alle kulturinteresserte. Last ned invitasjon med program til Amatørkulturkvelden her
- Det var en stor overraskelse og gaven kommer mange i amatørkulturen til gode. Det er populært at vi kan tilby gratis lån av et enkelt høyttaleranlegg til små og store arrangementer, sier Geir Eikenes, daglig leder i Amatørkulturrådet.
I forrige uke fikk Amatørkulturrådet et transportabelt høyttaleranlegg gratis i gave fra en av våre medlemsorganisasjoner. De mente at flere kunne bruke dette, fremfor at de selv kanskje bare hadde behov to-tre ganger pr. år.
- Det er et veldig flott anlegg fra merket BOSE som egner seg til både møter og litt større arrangementer. Enkelt å bruke og transportere.
Les mer om utstyr som Amatørkulturrådet låner ut gratis til våre medlemmer her
facebook 
insta
Email Marketing Powered by MailPoet