logo_amat_bergen
frivillighet
- Hva er næringslivet opptatt av når de inngår sponsorsamarbeid? Er det logo-profilering, gratisbilletter eller noe helt annet?
På fredag er det gratis lunsjseminar hvor blant annet Sparebanken Vest og Eviny forteller om deres strategi for å inngå sponsoravtaler med frivillige idretts- og kulturorganisasjoner. Les mer
her.
graf1
Hva mener dere om den nye satsingen til Bergen kommune som har flere nye tilskuddsordninger som gir styrket økonomi? Kan dette være noe som alle nyter godt av?
Bergen kommune har gjennom flere år sendt ut undersøkelser til foresatte og spurt om barnas deltagelse i kunst og kulturaktiviteter. Barne- og familiepanelet får dermed frem et stort tallgrunnlag som også sier noe om hvor man bor, familiens husstandsinntekt og om foreldrenes utdanning, betyr noe for hva barn og unge deltar på.
På mandag inviterer Bergen kommune alle som er interessert i barn og unges kulturaktivitet til digitalt møte. De to siste undersøkelsene inkluderer også tall fra kommuner i hele Vestland fylke. Meld deg på det digitale møtet her
tom
Denne uken ble det tilført ekstra penger til tilskuddsordningen Lokal kulturaktivitet.
- Jeg er glad for at vi fikk omdisponert midler og at politikerne i Bystyret vedtok dette på onsdag. Nå kan vi gi tilskudd til arrangementer og aktiviteter som finner sted frem mot jul, sier en fornøyd kulturbyråd Eduardo Andersen.
Tilskuddsordningen Lokal kulturaktivitet gikk tom for midler og ble «stengt» 1. november, men åpnet igjen i går for nye søknader.
- Det er tilført 118.000 kroner, og de som nå har tenkt å søke, vil jeg anbefale å sende søknad så snart som mulig. Det står i kriteriene at man må forvente opptil fire ukers behandlingstid, men vi skal klare å behandle nye søknader i løpet av noen dager, opplyser Sølvi Litleskare, teamleder Amatørkultur og frivillighet i Bergen kommune.
Tilskuddsordningen Lokal kulturaktivitet finner du her
facebook 
insta
Email Marketing Powered by MailPoet