300
jubileum
young girl holds woodwind instruments in studio
Det meste av kulturopplevelser skjer fortsatt gjennom streaming på nett, men denne helgen, onsdag og neste lørdag er det endelig tid for skolekorpsene i Amatørkulturrådet til å møtes til solist og ensemble-konkurranse. Les mer her
IMG_3466
Amatørkulturrådet i Bergen har de siste årene vært en viktig samarbeidspartner og mange medlemsorganisasjoner har vært med å opptre under Kulturnatten.
Bli det Kulturnatt i Bergen i september, eller har korona satt en stopper for det tradisjonsrike kulturarrangementet?
- Jeg håper at vi får det til, kanskje på en litt annerledes og ny måte, sier primus motor og kulturnattsjef Sølvi Ones.
Les mer om hvordan dere kan melde interesse for å bli med på Kulturnatten her
Bydelene forteller
Det var et brennaktuelt tema Historietorget på Møhlenpris tok opp under Bydelene forteller-arrangementet på tirsdag. Kulturhistorie-organisasjonen inviterte til foredraget Innvandringsbyen Bergen og da med særlig blikk på sin egen bydel og hvordan 2. generasjons innvandrere har opplevd å vokse opp som «ekte bergensere», men med foreldre som kom til Bergen fra mange forskjellige land.
- Det er veldig interessant å finne ut mer om dette, sier Margun Boge fra Historietorget på Møhlenpris. Se reportasje fra Bydelene forteller arrangementet her
facebook 
MailPoet