300
jubileum
haueklands
Takk til alle medlemsorganisasjoner som svarte på mini-undersøkelsen i forrige uke om behovet for åpning av skolelokaler til amatørkulturaktivitet. De aller fleste svarte at man planlegger oppstart rundt skolestart i slutten av august. I går var saken om åpning av skolelokaler til amtørkulturaktiviet til behandling i byrådet:
- Takk for at Amatørkulturrådet retter oppmerksomheten mot dette temaet. Byrådet anser det frivillige kulturlivet som en viktig del av Bergen som kulturby som gir mange glede, mestring og fellesskap i hverdagen. Derfor er jeg glad for å kunne meddele at byrådet i dag har vedtatt at lokaler på skoler skal bli tilgjengelige for lag og organisasjoner fra 1. september, sier
Katrine Berg Nødtvedt, byråd for kultur, mangfold og likestilling.
juba2
Sist lørdag var det endelig premiere for JUBILEUMSSCENEN! Bergen feirer 950 år og et av Amatørkulturrådets bidrag er en scene hvor våre medlemmer kan opptre. Premieren fant sted i Kong Oscars gate på Fleadh - den irske folkefesten som ble arrangert for første gang i Bergen. Den irske konsulen var storfornøyd med både Loddefjord Sangforening, Bergen Irish Dance Company og mange andre som skapte jubileumsstemning i finværet.
JUBILEUMSSCENEN popper opp når man minst aner det utover sommeren..;-) Amatørkulturrådet i Bergen ønsker alle en riktig god sommer!
facebook 
MailPoet