AKR-logo
virus2
Denne uken har endret seg kraftig for de aller fleste medlemsorganisasjonene i Amatørkulturrådet. De fleste var så vidt kommet i gang med aktivitet, øvinger og så frem til å gjennomføre arrangementer med inntil 200 publikummere.
- Amatørkulturrådet har inntrykk av at «alle» amatørkulturaktører har fulgt oppfordringen til Byrådet om å være med på en ti-dagers dugnad denne og neste uke for å slå ned smitteutbruddet.
Les mer her
damsgard
Med både nasjonale og fra denne uken også lokale korona- lover, forskrifter og anbefalinger, oppstår det lett misforståelser om hvordan amatørkulturen skal forholde seg. Tirsdag oppfattet de fleste at Bergen kommune innførte maks 50 personer på arrangementer, men på torsdag ble det presisert at dette gjaldt innendørs. Utendørs arrangementer er det fortsatt lov med 200 deltagere.
Tradisjonsrike Damsgårdsdagene er i full gang med å planlegge utendørsarrangement lørdag 19. september. Les mer her

asanesal
I dag er det 14 dager til Åsane Kulturhus åpner. 4000 kvadratmeter med kulturlokaler der Kultursalen er hjertet med 220 kvadratmester stor scene scene og 485 sitteplasser. Topp moderne teknisk utstyr og det beste av alt: Gratis å leie for det frivillige- og amatørbaserte kulturlivet!
Koronapandemien legger naturligvis en demper på høstens program, men det blir åpningsforestilling som gjenntas tre ganger. Det er laget en flott informasjonsfolder om Åsane Kulturhus som kan lastes ned her
facebook 
jubileum
MailPoet