AKR-logo
vincentportrett
Vincent Mrimba blir fra 1. november direktør i Kulturetetaen i Bergen kommune. Han får blant ansvar for det frivillige- og amatørbaserte kulturlivet.
Siden 2012 har han vært senterkordinator på Ny-Krohnborg, der han har møtt og blitt kjent med mange amatørkulturorganisasjoner som har brukt kultursalen til øvinger og arrangementer. Amatørkulturrådet gratulerer og ser frem til godt samarbeid. Se vårt intervju med Vincent Mrimba her
tertnes
Å gå sammen flere aktører om et felles arrangement for publikum, har vært løsningen for amatørkulturorganisasjoner under koronapandemien.
- Ja, vi skulle hatt vår egen Jubileumskonsert i anledning vårt 70-års jubileum under Kulturfest Åsane, men siden mars måned har det vært utfordrende med å både øve og planlegge. Men vi fant en god løsning, sier Solveig Skram Guterud i Tertneskoret. Les mer her.
Amatørkulturkveld-Logo_ORG_lav
- Vente og se, utsette, avlyse eller gjøre det beste ut av tiden med koronarestriksjoner?
I forrige uke inviterte Amatørkulturrådet til paneldiskusjon med tittelen: "Få fart på Amatørkulturen!"
Kulturbyråd Katrine Nødtvedt var tilstede på Amatørkulturkvelden og tok i mot innspill til hva Bergen kommune kunne gjøre for å legge til rette for amatørkulturaktivitet i tiden fremover. I tillegg var det flere aktører som kom med gode tips og råd til hvordan de har taklet koronautfordringene. Et 15 minutters opptak fra Amatørkulturkvelden her.
facebook 
jubileum
MailPoet