Årsmøte-arrangementer

Webredaktør
26/02/2021 16:22

Årsmøter faller innunder begrepet arrangementer og de neste månedene skal de fleste av Amatørkulturrådets medlemsorganisasjoner gjennomføre årsmøter. Noen har allerede gjennomført fysiske årsmøter denne uken. Les mer

– Det gikk helt strålende! Medlemmene forholdt seg til smittevernregler, kom med mundbind og satt seg i salen med god avstand, forteller Inger-Lise Skarstein i Fortidsminneforeningen Bergen Lokallag.

Regelen om fastmonterte stoler (opphevet forrige fredag) gjorde det utfordrende å planlegge årsmøtet for bare en uke siden, da maksantallet var 10 personer i lokaler med løse stoler.
– Vi hadde da valget mellom digitalt årsmøte, som jeg synes er utfordrende å få til på en god måte, eller å finne et lokale med fastmonterte stoler. Vi var heldige som fikk låne kinosalen på Akvariet til vårt årsmøte. Der er stolene i amfiet fastmonterte og med drøyt 30 deltagere på årsmøtet, gikk dette veldig fint. Og etterpå hadde vi et åpent arrangement med foredrag om Akvariets historie.

– Nå er det jo blitt enklere med at stolene kan være «løse» og Fortidsminneforeningen Bergen lokallag er allerede i gang med å planlegge fysiske medlemsmøter i Stranges Stiftelse.