Bli kjent med Fantango Klubben

– Vi er en klubb for alle typer argentinsk tango med base i Fana, men med dansere fra hele Bergen. Vi holder kurs på flere nivå med lokale og eksterne instruktører fra inn og utland. Alle interesserte kan komme og delta på våre kurs og aktiviteter, forteller Tue Cao fra Fantango Klubben.

Hva er viktig for å skape et godt miljø?
– Vårt formål er å ha en sosial ramme og utvikle argentinsk tangodansing i Fana og Bergen. Fantango er et sted man kan møtes i et godt, trygt og sosialt miljø med hyggelige mennesker som liker å danse. Vii blir godt kjent og nybegynnerne skal føle seg som en like stor del av gruppen som de som har danset hos oss lenge.

Hvilke utfordringer har dere?
– Vi har lagt ned mye arbeid i Fantango Klubben og vi ønsker at det kommer mange nye deltagere. Og vi jobber hardt med å skaffe gode eksterne instruktører fra inn og utland til å holde kurs og workshop. Vårt mål er at vi gleder oss til å få danse med deg!

Hva er årets høydepunkt?
– De viktigste høydepunktene våre er knyttet til dansesamlinger i Bergen, andre steder i Norge og utlandet. Det er et stort høydepunkt og glede å treffe dansevenner i hele verden.
Vi arrangerte vår første tangomaraton og festival i april som var var en fantastisk opplevelse med profesjonelle tangoutøvere, spesialmusikk og dansevenner fra inn og utland. Andre utgave av tangofestialen finner sted i Fana Kulturhus i april neste år.

Les mer om Fantango Klubben HER

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få nyheter om Bergens rike amatørkulturliv hver fredag.

Svar fra undersøkelse 2023

Amatørkulturplan