Jubileumby-fotokonkurranse

Ordfører Marte Mjøs Persen leder juryen som hadde en stor jobb med å velge ut vinneren blant over 1300 innsendte bilder.
– Alle de ti finalebildene var nydelige bergensmotiver, men vi falt for dette flotte motivet fra toppen av Skivebakken med utsikt over Byfjorden og her har Anna vært på riktig sted til riktig tid med den flotte solnedgangen. Sånn vet vi jo det kan være i Bergen når våren kommer og sommeren er like rundt hjørnet.
Anna Takle er en ivrig amatørfotograf og har mange følgere på Instagram. Også ordføreren har begynt å følge vinneren.
– Jeg liker godt å ta landskapsbilder og venter ofte på det perfekte været for å kunne formidle en stemning i bildet, sier en fornøyd vinner som også fikk et byGavekort på 950 kroner overrakt av ordføreren.

Vinnerbildet blir nå trykket som postkort i 950 eksklusive eksemplarer. De blir nummerert og en fin suvenir fra byens 950 års jubileum i 2020. Postkortene kommer i salg hos Nilssen på Bryggen og Fløystuen Kafe om kort tid.

Jubileumsby-fotokonkurransen fortsetter med nytt tema: «Sommer i Bergen» i juni og juli. Les mer om hvordan du kan delta her

Jubileumsby-fotokonkurransen er et samarbeid mellom Amatørkulturrådet i Bergen, Bekkalokket Fotoklubb, Postkortsamlere i Vest, Bergen Sentrum AS, VisitBergen og Bergen 950 år.

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få nyheter om Bergens rike amatørkulturliv hver fredag.

Svar fra undersøkelse 2023

Amatørkulturplan