Jubileumssuksess


Likevel har samarbeidsprosjektet om bilder og postkort blitt en kjempesuksess.
– Nei, ingen kunne ane noe om koronaen i vinter, men til tross for pandemien og lite kulturaktivitet, så har Jubileumsby-fotokonkurransen gått over all forventning, sier nestleder Magne Botnedal i Postkortsamlere i Vest.
Snart 3000 bilder er sendt inn til Jubileumsby-fotokonkurransen og det er allerede kåret to delvinnere som har fått sitt vinnerbilde trykket opp på 950 eksklusive postkort.
– Bekkalokket Fotoklubb er god på bilder og vi kan det meste om postkort. Det går kanskje an å si at ideen er veldig koronavennlig. Bilder er digitale og de mange tusen bergenserne som har sendt inn fotografier, opererer på egenhånd, som regel utendørs og med ingen smitterisiko.
Postkortsamlere i Vest har også merket økt oppmerksomhet og interesse for å bli med i klubben som teller over 370 medlemmer.
– Samlerinteressen hos det norske folk er enorm, og jeg pleier å si at vi egentlig samler på historiene bak motivene, enten det er stedskort, illustrerte kort eller temakort. Jubileumskortene er virkelig flotte og folk liker dem – så klubben har fått mye oppmerksomhet ved å være med på dette byjubileums-prosjektet

Bergensavisen skrev nylig en helside om Jubileumsby-fotokonkurransen her.

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få nyheter om Bergens rike amatørkulturliv hver fredag.

Svar fra undersøkelse 2023

Amatørkulturplan