Mini-Damsgårdsdag

Med både nasjonale og fra denne uken også lokale korona- lover, forskrifter og anbefalinger, oppstår det lett misforståelser om hvordan amatørkulturen skal forholde seg.
– Ja, denne uken har det vært mye frem og tilbake. Vi oppfattet på tirsdag at vi måtte avlyse, men nå satser vi på at det blir en komprimert mini-utgave lørdag 19. september, sier mangeårig primus motor for Damsgårdsdagene, Helge Farestveit.
Bydelsfestivalen på Indre Laksevåg har vært arrangert første helgen i juni i over 25 år, men i år ble naturligvis arrangementet avlyst.
– Retter sagt utsatt og nå komprimert fra en langhelg til en lørdag. Alt skjer utendørs i den flotte Laksevågsparken i Kirkebukten og vi har et veldig flott program. La meg spesielt nevne Flagg for Bergen som er Damsgårdsdagenes markering av Byjubileet. Laksevåg Kulturhistoriske Forening arrangerer loppemarked og vi er veldig stolte over at den gamle Sporveiskiosken, som mange husker fra Vågsallmenningen, nå er pusset opp og skal få et nytt liv her ute i Laksevågsparken.

Les mer om utendørsarrangementet Damsgårdsdagen her

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få nyheter om Bergens rike amatørkulturliv hver fredag.

Svar fra undersøkelse 2023

Amatørkulturplan