Oppstart for Amatørkulturen

– Ja, det har vært veldig forskjellig hvordan amatørkulturen har blitt rammet av pandemien. Noen har med god grunn hatt en lang pause, mens andre har vært flinke til å finne digitale løsninger og opprettholde aktivitet i korte perioder. Mange frykter frafall og jeg tror rekruttering og å få medlemmene tilbake i aktivitet, er en stor utfordring. Jeg ønsker innspill fra amatørkulturen om hvilke ekstraordinære/midlertidige tiltak som vil være hensiktsmessige i forbindelse med gjenåpningen av samfunnet, sier Kulturbyråd Katrine Nødtvedt.

Amatørkulturrådet har denne uken sendt ut en miniundersøkelse til våre medlemsorganisasjoner med spørsmål om hvilke tiltak som kan bidra til en god oppstart. Svarene vil bli presentert for Kulturbyråden.
– I neste uke har jeg invitert paraplyorganisasjoner i amatørkulturen til et møte og håper at vi sammen kan bli enig om gode tiltak. Torsdag 17. juni stiller jeg også på Amatørkulturkveld og da håper jeg å kunne møte mange amatørkulturutøvere.

Dersom dere ikke har mottatt invitasjon til Amatørkulturrådets miniundersøkelse, finner dere den HER.

Torsdag 17. juni kl. 19.00 inviterer Amatørkulturrådet til Amatørkulturkveld. Kulturbyråd Katrine Nødtvedt er gjest og på programmet står blant annet rekruttering av nye medlemmer og økt deltagelse i amatørkulturen fra et større mangfold. Meld deg på Amatørkulturkvelden HER.

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få nyheter om Bergens rike amatørkulturliv hver fredag.

Svar fra undersøkelse 2023

Amatørkulturplan