Skolekorpsmusikanter er klare!

Webredaktør
12/06/2020 10:20

Det meste av kulturopplevelser skjer fortsatt gjennom streaming på nett, men denne helgen, onsdag og neste lørdag er det endelig tid for skolekorpsene i Amatørkulturrådet til å møtes til solist og ensemble-konkurranse. Les mer


– Responsen har vært kjempegod! Det er påmeldt over 200 deltagere fra byens skolekorps og noen fra kulturskolen også, sier Thore Transeth fra Ytrebygda skolekorps.
Blimedfestivalen er ny av året og planlagt på rekordtid av korpsentusiaster. Det hele foregår i Lungegårdens Kulturarena (det gamle NRK-bygget på Mindemyren) og selv om det i skrivende stund er plass til maks 50 personer, håper Transeth på større tilskuerkapasitet fra neste uke.
– Kulturminister Abid Raja har sagt at publikumstallet øker til 200 fra mandag og da satser vi på at onsdagens arrangement og ikke minst finalene neste lørdag, kan ha publikum i salen.

Blimedfestivalen har sørget for at alle som nå lengter etter å høre byens flinke korpsmusikanter, kan følge solist og ensemblekonkurransen for skolekorpsmusikanter via streaming på www.blimedfestivalen.no