Sola Fides julegave

Dette representerer omtrent 70% av samlede billettinntekter til koret, og ca. halvparten av totalinntektene. Julekonsertene er derfor helt avgjørende for å gi tilstrekkelige driftsinntekter til koret, og gir oss mulighet til å lønne dirigent og benytte eksterne instruktører og musikere som er svært viktig for å holde et høyt musikalsk nivå. Det gir oss også mulighet for å dekke litt av utgiftene ved deltagelse i internasjonale korkonkurranser, sier korets leder, Ingvar Henne.

Tre julekonserter og nesten 1000 billetter er imponerende!
– I tillegg til inntektene er julekonsertene vår klart største kontaktflate mot publikum og derfor også med på å gjøre koret kjent for mange. Dette gir drahjelp for publikumsbesøket resten av året, og fører også til at koret får mange forespørsler om sangoppdrag. Vi tror også at julekonserten i Domkirken gjør oss mer synlig for arrangører av større arrangementer i sentrum, og vi deltar nå på en del slike arrangementer.

Velger dere typiske julesanger?
– Julerepertoaret er en viktig del av vårt kjernerepertoar, og vi har stor glede av å øve inn og framføre flotte korarrangement av mange kjente og noen mindre kjente og nyere julesanger. Vi bygger opp konsertene med en fin blanding av kjente sanger som garantert skaper julestemning, og en del mindre kjente sanger som vi håper publikum skal sette pris på og ta inn blant sine julefavoritter.

Les mer om Sola Fide HER

 

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få nyheter om Bergens rike amatørkulturliv hver fredag.

Svar fra undersøkelse 2023

Amatørkulturplan