Vokalenseblet Skrik

– Vokalensemblet Skrik ble dannet i Bergen høsten 2004, og består i dag av 13 sangere fra Bergen og omegn. Musikalsk leder, og også sanger, er Christian Holter. En av hans mange styrker, er at han både arrangerer og komponerer nye verk til ensemblet. Repertoaret vårt strekker seg fra rytmisk vokalmusikk og egne poparrangementer til folkemusikk og klassiske klangstykker. Vi holder egne konserter, deltar på korkonkurranser, samarbeider med andre artister og synger på oppdrag. Senest deltok vi i NM for kor 2017 i Trondheim, hvor vi fikk 2 .plasser i klassene Sakral og Blandakor A, forteller leder i Skrik, Tone Merete Jansen.

Hvilke utfordringer har dere?
– Den største utfordringen ensemblet har i dag er å få tak i sangere på herrestemmene, spesielt bass. Vi er alltid åpne for prøvesang og inntak for herrer, så det er bare å ta kontakt! 

Hva ser dere frem til i 2018?
Nå i 2018 har vi to konserter planlagt både på vårsemesteret, og høstsemesteret. Derav blir det to samarbeidskonserter med andre kor, og to egne. I tillegg skal vi delta i Syng For Oss, en korkonkurranse som holdes her i Bergen i juni.

Les mer om Vokalenseblet Skrik HER

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få nyheter om Bergens rike amatørkulturliv hver fredag.

Svar fra undersøkelse 2023

Amatørkulturplan